Παρά την ολοένα αυξανόμενη δημοφιλία των φωτογραφικών μηχανών που υπάρχουν πια στα smartphones και τα tablets, η Canon αποφάσισε να ενισχύσει τη σειρά Powershot με την προσθήκη δύο ακόμη νέων μοντέλων.

Πρόκειται για τις PowerShot SX400 IS και ΡowerShot XS520HS, εκ των οποίων η πρώτη θα έρχεται εφοδιασμένη με έναν αισθητήρα CCD ανάλυσης 16ΜΡ Digic 4+. Η PowerShot SX400 IS θα είναι ακόμη εξοπλισμένη με φακό ο οποία θα προσφέρει 30x zoom, και θα κοστίζει 250 δολάρια ενώ θα διαθέτει και ορισμένα "Smart Auto" χαρακτηριστικά τα οποία θα βοηθούν στην βελτίωση των φωτογραφιών και του βίντεο της μηχανής.

 

Από την άλλη πλευρά η ΡowerShot XS520HS θα διαθέτει τον ίδιο μεν αισθητήρα με την SX400 IS (ανάλυσης 16ΜΡ), ωστόσο ο φακός της θα προσφέρει 42x οπτικό ζουμ, ενώ παράλληλα θα είναι εξοπλισμένη με έξοδο mini-HDMI.

 

Ακόμη στην εν λόγω φωτογραφική μηχανή, η Canon έχει ενσωματώσει ένα βελτιωμένο και γρήγορο σύστημα εστίασης καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, ενώ η τιμή της έχει οριστεί από την εταιρεία στα 400 δολάρια.

 

Η κυκλοφορία των δύο νέων αυτών φωτογραφικών αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον ερχόμενο μήνα.

 

Link.png Site: Engadget