Η Dell ευελπιστεί ότι θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του περιπτέρου της στην έκθεση CES 2017 και με την οθόνη Dell 27 Ultrathin μεταξύ άλλων.

Η οθόνη διαθέτει ένα από τα λεπτότερα προφίλ στο κόσμο. Βλέπετε η Dell αφαίρεσε ότι περισσότερο μπορούσε από το hardware στο πίσω μέρος της οθόνης και το μετακίνησε στη βάση, με αποτέλεσμα η οθόνη να μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με μηχάνημα all-in-one. ‘Όπως είναι φανερό και από την ονομασία, η διαγώνιος της βρίσκεται στις 27 ίντσες και η ανάλυση στα 2560 x 1440 pixels.

 

Η Dell 27 Ultrathin (S2718D) υποστηρίζει HDR ωστόσο η εταιρεία επισημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο με το HDR που υποστηρίζουν ορισμένες σύγχρονες τηλεοράσεις 4K. Παρόλα αυτά, η Dell λέει πως υποστηρίζει γωνίες θέασης 178°, υψηλότερη αντίθεση και μεγαλύτερο χρωματικό εύρος από τα περισσότερα καταναλωτικά monitors, με υποστήριξη έως και του 99% του χρωματικού πρότυπου sRGB.

 

Η οθόνη επίσης μπορεί να ρυθμιστεί –pivot- στη βάση της και έχει ιδιαίτερα λεπτό περιθώριο γύρω από το πάνελ. Το monitor διαθέτει USB-C με power support, HDMI2.0 και Audio-out. Θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου με τιμή στις ΗΠΑ περίπου $700.

 

Link.png Site: Engadget