Η αναμενόμενη είσοδος της Dell στην κατηγορία των tablets με οθόνη 10' ιντσών πλησιάζει αν κρίνουμε από τη πρόσφατη διαρροή φωτογραφιών και σημαντικών πληροφοριών. H Dell έχει κυκλοφορήσει ήδη 2 tablets στην αγορά, το Streak 5' καθώς και το Streak 7' τα οποία όμως δεν έχουν συναντήσει εμπορική επιτυχία.

 

Το Streak Pro σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tweakers.net θα βασίζεται και αυτό στον επεξεργαστή Tegra 2 της Nvidia με ανάλυση 1280x800 χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση ακόμη σχετικά με την τεχνολογία της οθόνης. Περίβλημα από αλουμίνιο, 2 κάμερες των 2 και 5megapixel, sd card reader, 1gb μνήμη καθώς και επιλογή χωρητικότητας μεταξύ 16, 32 ή 64gb είναι μερικά από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει. Στις φωτογραφίες διακρίνεται μια σειρά από αξεσουάρ όπως media dock ενώ επιβεβαιώνουν ότι το πάχος του θα είναι στα 13 χιλιοστά, στα επίπεδα δηλαδή των Motorola Xoom και Asus Transformer.

 

Όπως τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, έτσι και το Streak Pro θα στηρίζεται στην πλατφόρμα Android αλλά αυτή τη φορά στην έκδοση Honeycomb η οποία είναι βελτιστοποιημένη για tablets. Παράλληλα η Dell έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον με την ονομασία Stage UI το οποίο διαθέτει χρήσιμα widgets και όχι μόνο.

1305724536.jpg 1305724808.jpg

 

Η κυκλοφορία του Streak Pro φημολογείται για τον επόμενο μήνα αρχικά στην Αμερικανική αγορά χωρίς να υπάρχει κάποια διαρροή σχετικά με τη τιμή της συσκευής.

 

Link.png Site: tweakers.net"'>http://tweakers.net/...9;]tweakers.net