Το επόμενο της drone είναι έτοιμη να παρουσιάσει η DJI σε ειδική παρουσίαση στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 24 Μαΐου, κυκλοφορώντας μάλιστα σήμερα και ένα μικρό βίντεο.

Στο teaser video βλέπουμε αρχικά τις αντιδράσεις ατόμων που έχουν την πρώτη τους επαφή με το νέο drone ενώ εκτός από εντυπωσιακά εναέρια πλάνα, το βίντεο περιλαμβάνει και πολλά εσωτερικά πλάνα κάτι που θα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του. Αν και τον περασμένο μήνα υπήρξε μια σχετική αν και ανεπιβεβαίωτη διαρροή, αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που δίνει η DJI για ένα drone που θα διακρίνεται για το μέγεθος του. Αυτό σύμφωνα και με το βίντεο που έχει διαρρεύσει, θα έχει την ονομασία Spark και θα είναι μικρότερο ακόμα και από αυτό του Mavic Pro το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το μικρότερο drone της DJI.

 

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στο βίντεο είναι η δυνατότητα πτήσης ακόμα και σε περιορισμένο χώρο για το drone όπως μια βιβλιοθήκη ή σε κτίρια υπό κατασκευή, κάτι που πιθανόν δηλώνει την παρουσία συστήματος αποφυγής εμποδίων. Περισσότερα θα μάθουμε στις 6.30μμ ώρα Ελλάδος την προσεχή Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένου και της τιμής που θα πρέπει να είναι μικρότερη από αυτή των $999 που κοστίζει το Mavic Pro.

 

 

Link.png Site: TechCrunch