Το Magic 4 Pro της Honor αποτελούν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές που ανακοινώθηκαν στο MWC 2022.

Μάλιστα το κορυφαίο smartphone της Honor αναμένεται και στη χώρα μας μέσα το β' τρίμηνο του έτους, με την εταιρεία να επιστρέφει πλήρως στην αγορά με Google Mobile Services, με την αρχή να έχει προηγηθεί πριν μερικοπυς μήνες με το Honor 50. Το Magic 4 Pro πάντως είναι μια τελειώς διαφορετική συσκευή όπως είδαμε και από κοντά, ξεχωρίζοντας για τις καμπύλες που διαθέτει η οθόνη και στις 4 πλευρές και όχι μόνο σε 2 όπως συμβαίνει με τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Αυτό κάνει το κράτημα και την πλοήγηση στα μενού θεωρητικά καλύτερη, με την εταιρεία να επισημαίνει και τη δυσκολία στην κατασκευή που προϋποθέτει μια τέτοια οθόνη. 

3_magic4pro_i.jpg.6eb766cc97a3ed914682acac463973c8.jpg

Ακόμα η οθόνη στηρίζεται στην τεχνολογία LTPO, υποστηρίζοντας ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz αλλά και το 100% DCI-P3 χαρίζοντας πιο ευκρινή χρώματα επιπέδου κινηματογραφικής εμπειρίας, κάτι που κάνει τη διαφορά και στα mobile games. Εκεί η Honor δίνει για ακόμη μια χρονιά ιδιαίτερη σημασία, με εξελιγμένες δυνατότητες στη GPU για κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Μια ακόμη λειτουργία που μας εντυπωσίασε ήταν η αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο μετατροπή περιεχομένου από SDR σε HDR και μάλιστα με αυξημένο ρυθμό καρέ με αντιστάθμιση κίνησης, με βάση την τεχνολογία MEMC. 

Πάμε και στο εσωτερικό, όπου το Honor Magic 4 Pro αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones που ενσωματώνουν το Snaprdagon 8 Gen 1, το κορυφαίο SoC της Qualcomm, με υποστήριξη -φυσικά- 5G και συνοδευόμενο από 12GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο το κεντρικό σύστημα καμερών που αποτελείται από 3 αισθητήρες, οι δύο στα 50MP και ένας τρίτος τηλεφακός στα 64MP. Το Magic 4 Pro είναι σε θέση για υπερευρυγώνιες λήψεις ενώ όπως είδαμε και η μακροφωτογράφιση κυμαίνεται στα υψηλά επίπεδα που έχει θέσει η εταιρεία. Η εταιρεία υπόσχεται κορυφαίες λήψεις ακόμα και το βράδυ, με το Magic 4 Pro να είναι το πρώτο smartphone που προσφέρει εγγραφή βίντεο 10-bit Log 4K και στα 60 fps.

2_magic4pro_i.jpg.bd230c4ca21d314c569ddbab07cb1d22.jpg

Άλλα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει η συσκευή είναι η υποστήριξη IP68 αλλά και η  SuperCharge τεχνολογία των 100W που ολοκληρώνει τη φόρτιση από το 0 στο 100% σε 15 λεπτά. Τρέχει Android 12, στην επιφάνεια του οποίου η εταιρεία έχει ενσωματώσει το δικό της γραφικό περιβάλλον, χωρίς όμως πολλές αλλαγές.

Το Honor Magic 4 Pro όπως μαθαίνουμε θα έρθει στη χώρα μας μέσα στο Μάιο, με την τιμή να μην έχει ανακοινωθεί όμως θα κυμαίνεται κοντά στην τιμή που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στα 1099€

 

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1