Το sub-brand της Huawei, honor πρόκειται να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση στο Λονδίνο στις 15 Μαΐου που έχει ονομάσει “Beauty in AI” σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε σε δημοσιογράφους.

Στο email βρισκόταν συνημμένο ένα GIF που έδειχνε μία εικόνα από το Λονδίνο καθώς και τη σιλουέτα ενός smartphone που περιστρεφόταν. Το εφέ επίσης με το κλείστρο της κάμερας δείχνει ότι η εκδήλωση θα εστιάσει στη φωτογραφία και στις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη. Κάτι τέτοιο βεβαίως δεν αποτελεί έκπληξη αν λάβουμε υπόψη μας πως οι δύο τελευταίες συσκευές της Huawei, P20 Pro και P20 διαθέτουν πολλές AI-powered βελτιστοποιήσεις και φίλτρα ώστε οι χρήστες τους να βγάζουν όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες.

Για παράδειγμα, το κινητό μπορεί να αναγνωρίζει το αντικείμενο που βρίσκεται μπροστά από το φακό, αν πρόκειται δηλαδή για φαγητό, λουλούδι ή για κάποιο κατοικίδιο και πραγματοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν αρτιότερο.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη επιστρατεύεται επίσης στα κινητά της Huawei και για τη σταθεροποίηση εικόνας (Huawei AIS, Artificial Intelligence Stabilization) αλλά και για να κάνει προτάσεις σχετικά και με τη σύνθεση, όπως να σας βοηθήσει να ευθυγραμμίσετε το κάδρο μέσω του AI Assisted Composition.  Καλύτερα ωστόσο να μην παρασυρόμαστε σε υποθέσεις. Στις 15 Μαΐου θα μάθουμε τα πάντα.

TheNextWeb

  • Like 1