Η Honor, το γνωστό sub-brand της Huawei, πρόκειται να παρουσιάσει σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο Παρίσι, στις 22 Ιανουαρίου ένα νέο smartphone, που θα διαθέτει οπή στην οθόνη για την εμπρόσθια κάμερα.

Από ότι φαίνεται, τόσο η Honor όσο και η Huawei θέλουν να είναι οι πρώτες εταιρείες που θα παρουσιάσουν συσκευές με το συγκεκριμένο design. Γνωρίζουμε ότι και η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη της συσκευή με οθόνη Infinity-O στις αρχές της χρονιάς ενώ φημολογείται ότι τέτοιο design θα διαθέτουν και τα νέα Galaxy S10 και S10+.

Με την ονομασία HIAA (Hole In Active Area), ο συγκεκριμένος σχεδιασμός θα επιτρέψει στη Samsung και σε άλλες εταιρείες να μεγιστοποιήσουν την ωφέλιμη επιφάνεια της οθόνης, με το να τοποθετήσουν την κάμερα εντός μίας οπής στην οθόνη. Να αναφέρουμε ότι η Samsung θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα τα νέα Galaxy S10 και S10+ τον Φεβρουάριο του 2019, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του MWC 2019 (Mobile World Congress).

Στο teaser της Honor βλέπουμε την οπή να βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης του smartphone που αναμένεται να παρουσιάσει στο Παρίσι, στις 22 Ιανουαρίου. Με το σλόγκαν «See the unseen», η Honor ενδεχομένως να υπονοεί ότι θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, και ενδεχομένως αυτό να μην αφορά μόνο την οπή για την εμπρόσθια κάμερα.

honor22-1-2019.jpg.23d9fdf97ed88625017173861b31c0da.jpg

PhoneArena