Η συσκευή αναμένεται σύντομα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανταγωνιστεί το Galaxy Z Fold 3

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, η Honor είναι μια αυτόνομη εταιρεία και μέσα σε αυτό το διάστημα, είδαμε την κυκλοφορία της Honor 50 σειράς και τη ναυαρχίδα της Honor Magic 3, μεταξύ άλλων συσκευών. Και τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη πρώτη της αναδιπλούμενη συσκευή, που αναμένεται σύντομα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημοσίευσε μια teaser εικόνα στο Weibo, επιβεβαιώνοντας πως το όνομα της συσκευής θα είναι Honor Magic V και δίνοντάς μας μια ματιά στη συσκευή.

Honor-Magic-V-foldable-weibo.jpg.jpg

Από την εικόνα δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για clamshell σχεδιασμό ή τον τυπικό που χρησιμοποιείται στη Galaxy Z Fold σειρά. Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας του The Elec από τον Ιούλιο, πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο μοντέλο με οθόνη 8,03 ίντσες με ultra-thin γυαλί και εξωτερική οθόνη 6,45 ιντσών. Κάτι που προδίδει πως αναμένεται να ανταγωνιστεί το Z Fold.

Το κείμενο της εικόνας επίσης δεν βοηθάει, καθώς απλά αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει "σύντομα". Το μεγάλο ζητούμενο είναι αν θα διατεθεί αποκλειστικά στην Κίνα και αργότερα στις υπόλοιπες αγορές, ή αν θα δούμε ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλες τις αγορές.