Το κορυφαίο ενδεχομένως smartphone στον κόσμο με Windows 10 θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες σε 47 ώρες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η χώρα μας.

Το HP Elite x3 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, σε single ή dual-SIM έκδοση (κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από την περιοχή και την αγορά) ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει σε κάθε αγορά (π.χ γνωρίζουμε ότι στην Ιταλία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και στις 29 Αυγούστου στις ΗΠΑ). Η HP πάντως έχει ανακοινώσει ότι η ξεκλείδωτη έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με τιμή $699 ($799 σε Desk Dock bundle) και στην Ευρωπαϊκή αγορά με τιμή €699. Αναμφισβήτητα, η διάθεση της συσκευής σε 47 χώρες είναι εντυπωσιακή, κάτι που κατά μέρος δείχνει ότι την πίστη της HP στο προϊόν της.

 

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 5,96 ιντσών και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC με Adreno 530 GPU σε συνδυασμό με 4GB RAM, και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται USB Type-C, εμπρόσθια κάμερα 8MP, κύρια κάμερα 16MP, σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κ.ά. Επιπλέον είναι συμβατό με τα χαρακτηριστικά Windows Hello και Microsoft Continuum.

 

 

Link.png Site: ']HP Elite X3 Hands-On
Link.png Site: http://www.windowscentral.com/hp-elite-x3-launching-over-40-countries']WindowsCentral