Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την Ευρωπαική διάθεση του Palm Pre, του smartphone με το εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα, έγινε σήμερα αν και δεν έχει γίνει γνωστό οτιδήποτε σχετικά με τη διάθεση του στη χώρα μας.

 

Συγκεκριμένα, το Palm Pre θα κυκλοφορήσει "πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές" στην Αγγλία, Ιρλανδία και Γερμανία, αποκλειστικά από το δίκτυο της O2. Στην Ισπανία θα διατεθεί την ίδια χρονική περίοδο μέσα από το δίκτυο της Movistar.

 

Η συσκευή έκανε την εμφάνιση της στην Αμερική στις αρχές Ιουνίου και "τρέχει" μια νέα πλατφόρμα της Palm με ονομασία webOS η οποία ξεχωρίζει για τις multitasking δυνατότητες της καθώς και για το Synergy. Μέσω του Synergy συνδυάζονται έξυπνα σε μια καρτέλα όλες οι πληροφορίες που έχετε για κάθε επαφή σας από διάφορες πηγές (πχ Facebook, Gmail, Outlook), αποφεύγοντας το μπέρδεμα.

 

To Palm Pre διαθέτει ακόμα οθόνη 3.1 ιντσών, GPS, ενσωματωμένο πληκτρολόγιο QWERTY, υποστήριξη Microsoft Exchange, accelerometer, εξελιγμένο browser καθώς και 8GB αποθηκευτικό χώρο.

 

Link.png Site: engadget.com

Link.png Site: Palm Pre σε λειτουργία