Μπορεί η HTC να σχεδίαζε να κρατήσει μυστική την εμφάνιση του νέου HTC One M9, αλλά από ότι φαίνεται δεν κατάφερε τελικά να... κρατήσει μυστικό το παραμικρό. Λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, διέρρευσαν όχι μόνο επίσημες φωτογραφίες της συσκευής, αλλά και επίσημα διαφημιστικά video.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι διαρροές "είναι ελεγχόμενες", αλλιώς γιατί δεν διέρρευσε η παραμικρή εικόνα από την δεύτερη συσκευή που ετοιμάζει η εταιρεία (λέγεται ότι ετοιμάζει το HTC One M9 Plus ή όπως αλλιώς λέγεται, με μεγαλύτερη οθόνη QHD) ή και από το επερχόμενο smartband που επίσης ετοιμάζει; Όπως και να έχει, γνωρίζουμε από σήμερα πως θα μοιάζει το HTC One M9, αφού τα διαφημιστικά video που διέρρευσαν και που δυστυχώς δεν είναι πια διαθέσιμα online (από τον @upleaks) επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή είναι ακριβώς αυτή που είδαμε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

 

Από τα video μάθαμε ότι η συσκευή διαθέτει κάμερα 20 Megapixels στο πίσω μέρος, και πως η εμπρόσθια κάμερα -που πιθανότατα προέρχεται από το HTC One M8 και είναι τύπου UltraPixel- έχει αισθητήρα ανάλυσης 4,0 Megapixels προσφέροντας υψηλή απόδοση σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Επίσης τα δύο ηχεία στην πρόσοψη, που η εταιρεία ονομάζει BoomSound έρχονται με υποστήριξη Dolby Surround.

 

Στον τομέα του λογισμικού παρατηρούνται αλλαγές στο Sense UI, αλλά δεν είναι τόσο δραματικές όσο στο παρελθόν. Προσφέρεται υποστήριξη για θέματα/ ταπετσαρίες ενώ υπάρχει ένα widget που δείχνει εφαρμογές που βασίζονται στην τοποθεσία, μία νέα εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας με εφέ όπως double exposure, καθώς και δυνατότητα "streaming" μουσικής ή άλλου περιεχομένου σε συσκευές με swipes χρησιμοποιώντας τρία δάχτυλα.

Από τα video που διέρρευσαν δεν επιβεβαιώνεται ο τύπος του SoC, η ποσότητα μνήμης ή του αποθηκευτικού χώρου, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι όλες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε ήδη θα επιβεβαιωθούν.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PH5drBUXnco

 

Video Video: HTC One M9 Promotional Video #2

Video Video: HTC One M9 Promotional Video #3

Link.png Site: Engadget