Οι πρώτες αναφορές για την έλευση της αναβάθμισης στο Android 4.4.2 KitKat για το HTC One ξεκίνησαν να καταφθάνουν από τους πρώτους τυχερούς χρήστες.

Η αναβάθμιση αναμένεται να φέρει όλες τις βελτιώσεις της τελευταίας έκδοσης του Android στους κατόχους του κορυφαίου smartphone της HTC. Σε αυτές περιλαμβάνονται όπως πάντα διορθώσεις διαφόρων bugs, βελτιώσεις στην ταχύτητα και την ασφάλεια αλλά και εγγενή υποστήριξη ασύρματης εκτύπωσης, ανανεωμένο Hangouts και πιο εξελιγμένο Google Now.

 

Στην επιφάνεια του Android υπάρχει πάντα το γραφικό περιβάλλον της HTC, το HTC Sense με βελτιώσεις στο BlinkFeed και την αφαίρεση της υποστήριξης Flash από τον προκαθορισμένο browser εξαιτίας διαφόρων ασυμβατοτήτων με την πλατφόρμα η οποία επίσημα από την έκδοση 4.1 (και άνω) δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

 

Με βάση πληροφορίες του Insomnia, η αναβάθμιση στο Android 4.4.2 KitKat θα κάνει την εμφάνιση της στους Έλληνες κατόχους του HTC One στις 5 Φεβρουαρίου μέσω OTA (over the air) παράλληλα με τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ αργότερα τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσει για το HTC One Mini και One Max.