Αν και η HTC δεν έχει φέτος μεγάλη παρουσία στην έκθεση IFA 2012 αφού δίνει το βάρος της στην Mobile World Congress, εντούτοις παρουσιάζει ένα νέο android smartphone, το HTC Desire X.

Το Desire X στηρίζεται αρχικά στην έκδοση Ice Cream Sandwich του Android και διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 της Qualcomm, χρονισμένο στο 1GHz. Κλασικά η HTC έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον Sense 4.0 και γενικά η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει το Desire X ως συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων αφού υποστηρίζει την τεχνολογία beats audio αν και δε περιλαμβάνει στη συσκευασία κάποια ακουστικά της εταιρείας.

 

 

 

Στο Desire X ξεχωρίζει αμέσως η οθόνη των 4' ιντσών με ανάλυση 480x800 και με πολύ ωραία χρώματα αφού βασίζεται στην τεχνολογία Super LCD 2 όπως τα μεγάλα αδερφάκια του το HTC One X και το HTC One V. Η ενσωματωμένη μνήμη βρίσκεται στα 4GB όμως μπορείτε να την επεκτείνετε μέσω της θύρας microSD.

 

Σχεδιαστικά η συσκευή είναι όμορφη με έναν ελαφρύ διχρωματισμό στο πίσω μέρος να ξεχωρίζει. Στο πίσω μέρος βλέπουμε επίσης και την κάμερα των 5megapixel η οποία αν και δεν είναι εφάμιλη των smartphones της σειράς One, εντούτοις είναι αρκετά καλή με ευρυγώνιο φακό 28mm, αισθητήρα BSI, αυτόματα ρυθμιζόμενο flash και την δυνατότητα για λήψη φωτογραφιών κατα ριπάς. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα να κάνουμε λήψη φωτογραφιών κατά την εγγραφή βίντεο.

 

Το HTC Desire X το περιμένουμε προς το τέλος Σεπτεμβρίου με τιμή όπως μας είπαν πιθανόν στα €299.