Μετά την ανακοίνωση του P10 στις αρχές της χρονιάς και το λανσάρισμα του Honor 9 τον Ιούνιο, οι φίλοι της Huawei θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο για να δουν το επόμενο βήμα της εταιρείας.

Είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα φήμες που ήθελαν την Κινέζικη εταιρεία να ανακοινώνει την επόμενη έκδοση του Mate τον Οκτώβριο ωστόσο τώρα έχουμε πληροφορίες για κάτι πιο συγκεκριμένο όσον αφορά στην ημερομηνία. Πιο συγκεκριμένα, η Huawei ετοιμάζει μία ειδική εκδήλωση για την ανακοίνωση του Mate 10, η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως μαθαίνουμε στο Μόναχο, στη Γερμανία στις 16 Οκτωβρίου.

 

Η συσκευή με βάση πληροφορίες από το εσωτερικό της εταιρείας ή με βάση αναφορές θα διαθέτει edge-to-edge οθόνη 6,0 ιντσών με αναλογία 18:9 που θα κατασκευάζει η εταιρεία JDI. Θα είναι μακρόστενη σε σχέση με αυτή που φέρει το σημερινό μοντέλο και θα υποστηρίζει ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

 

Η συσκευή θα βασίζεται στο νέο SoC της HiSilicon, Kirin 970 που θα κατασκευάζεται στα 10nm. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συσκευή πρόκειται να κοστίζει κοντά στα… $1100 ενώ η “Lite” έκδοση θα κοστίζει σχεδόν $560.

 

Link.png Site: GSMArena