Αρκετές εταιρείες έχουν κάνει γνωστά τα σχέδια τους σχετικά με την έκδοση 7.0 Nougat του λειτουργικού συστήματος Android και ποιες συσκευές τους πρόκειται να την λάβουν με την μορφή αναβάθμισης/ ενημέρωσης, και ανάμεσα τους βρίσκονται οι Samsung, Sony και LG.

Τώρα, προστέθηκε στην λίστα και η Huawei, που μάλλον θα εκπλήξει από ότι φαίνεται… αρνητικά τους κατόχους των ναυαρχίδων του 2015, Mate S και P8. Πιο συγκεκριμένα, και όπως ήταν φυσικό, οι τρεις συσκευές Mate 9 που παρουσίασε – Mate 9, Mate 9 Porsche Design και Mate 9 Pro- βρίσκονται στην λίστα της εταιρείας (κυκλοφορούν με την συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google), όπως βρίσκεται και η άλλη ναυαρχίδα της χρονιάς 2016 της Κινέζικης εταιρείας, το Huawei P9.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Huawei, οι κάτοχοι των συσκευών της εταιρείας πρόκειται να λάβουν την αναβάθμιση το πρώτο τρίμηνο του 2017. Μέσα σε αυτό το διάστημα περίπου, θα λάβει την σχετική αναβάθμιση και το Huawei Mate 8, μία συσκευή που κυκλοφόρησε προς το τέλος του 2015, και βρίσκεται εντός της διετούς περιόδου υποστήριξης.

 

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί για τα Huawei P8 και Mate S που όχι μόνο είναι καινούριες σχετικά συσκευές είναι και αρκετά ικανές όσον αφορά στις δυνατότητες του hardware τους. Η εταιρεία επίσης αναμένεται να διαθέσει την αναβάθμιση και για τα Huawei P9 Lite, P9 Plus, Nova και Nova Plus.

 

Link.png Site: SlashGear