Σημειώνοντας, κατά πολλούς, πορεία ανάλογη με την HTC, η Huawei, ξεκινόντας αρχικά ως μια εταιρεία που ελάχιστοι είχαν ακούσει και γνώριζαν σχετικά με αυτή, κατάφερε να καταξιωθεί στο χώρο και να ανταγωνιστεί με τις συσκευές της, άλλους κυρίαρχους κατασκευαστές της αγοράς.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Ascend D2 διέρρευσε εν αναμονεί και της επικείμενης ανακοίνωσής του στην έκθεση Mobile World Congress που θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

 

Η συσκευή της εταιρείας έρχεται με οθόνη των 4,5 ιντσών, τύπου IPS και αναμένεται να εξοπλιστεί με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8 GHz μαζί με 2GB μνήμης RAM. Η συσκευή έρχεται ακόμη και με 8GB εσωτερικής μνήμης, φέρει μία κάμερα στο πίσω μέρος των 13 megapixel αλλά και μία μπροστινή 1.3 megapixel. Η μπαταρία του είναι των 3000mAh, θα τρέχει Android 4.1 Jelly Bean και το πάχος της αναμένεται να είναι εντυπωσιακά λεπτό και συγκεκριμένα κάτω από τα 7 χιλιοστά.

 

Link.png Site: http://www.unwiredview.com/2013/01/24/huawei-ascend-p2-first-press-shot-of-the-1080p-flagship/[/url]']unwiredview.com