Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ακύρωσαν τα σχέδιά τους για παρουσίαση νέων smartphone στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη, λόγω της παγκόσμιας ανησυχίας για τον κορονοϊό.

Huawei και Honor από την άλλη πλευρά, δηλώνουν πως θα διοργανώσουν συνέντευξη τύπου, με παρουσιάσεις προϊόντων. Αν και αρχικά η Huawei είχε σχεδιάσει συνέντευξη για τις 23 Φεβρουαρίου, η κινεζική εταιρία προχωράει με διαφορετικό σχέδιο, αφού σκοπεύει να διοργανώσει online συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά, στις 24 Φεβρουαρίου. Συνέντευξη η οποία θα καθοδηγείται από τον CEO Richard Yu.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο κέντρο Italian Pavillion στη Βαρκελώνη ενώ θα ακολουθήσουν δοκιμές με τις νέες συσκευές, για όσους το παρακολουθήσουν από κοντά. Η Huawei δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποια προϊόντα σχεδιάζει να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά η φημολογία των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για το αναδιπλούμενο Mate Xs.

Η θυγατρική εταιρία Honor, αντιθέτως ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει τις νέες της συσκευές μέσα από livestream την ίδια ημέρα. Το livestream θα είναι διαθέσιμο στο YouTube, Twitter, Facebook αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Το livestream θα γίνει στο ξενοδοχείο W στη Βαρκελώνη και μέλη του Τύπου που έχουν προσκληθεί θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα για πρώτη φορά.

Phone Arena