Με ανάρτηση του στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ο CEO της Huawei, Richard Yu, έκανε γνωστό ότι οι αποστολές της σειράς Mate 20 έφτασαν τις 10 εκατομμύρια.

Μάλιστα για την επίτευξη του παραπάνω νούμερου, πέρασαν μόλις τεσσεράμιση μήνες από την διάθεση της σειράς Mate 20, τον περασμένο Οκτώβριο (η εταιρεία πάντως δεν διευκρίνισε αν το παραπάνω νούμερο επετεύχθη και με τη βοήθεια του Mate 20 Lite που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο). Η περασμένη γενιά, Mate 10, χρειάστηκε δέκα μήνες για να φτάσει το ίδιο νούμερο ενώ οι ναυαρχίδες Mate 9, ακόμα παλαιότερα, είχαν φτάσει τις πέντε εκατομμύρια αποστολές μέσα σε τέσσερις μήνες.

Το Huawei Mate 20 Pro μάλιστα κέρδισε το βραβείο «Best Smartphone» στα ετήσια βραβεία GLOMO στο Mobile World Congress τον προηγούμενο μήνα. Ο CEO της Huawei υποσχέθηκε ακόμα περισσότερες καινοτομίες για το 2019 και δήλωσε ότι ανυπομονεί να μοιραστεί «τη χαρά που φέρνουν η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος».

Η Κινέζικη εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει το Huawei Mate X, που είναι το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της αλλά και το πρώτο με δυνατότητες 5G. Μάλιστα το τελευταίο κέρδισε τη διάκριση «Best New Connected Mobile Device» επίσης στα βραβεία GLOMO τον προηγούμενο μήνα.

GSMArena

  • Like 1