Η νέα σειρά Mate 20 της Huawei θα αποτελείται τελικά από τουλάχιστον τρεις συσκευές σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Έτσι, πέρα από το γνωστό Mate 20 Lite που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, η Κινέζικη εταιρεία την ερχόμενη Τρίτη, στις 16 Οκτωβρίου πρόκειται να παρουσιάσει τόσο τα Mate 20 και Mate 20 Pro (και ενδεχομένως κάποια έκδοση που έχει επιμεληθεί το στούντιο Porsche Design) όσο και το Mate 20X.

Η συγκεκριμένη συσκευή λέγεται ότι διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 7,21 ιντσών και ανάλυσης 2240 x 1080 pixels. Το Mate 20X θα βασίζεται στο κορυφαίο SoC της HiSilicon, Kirin 980 που θα συνοδεύεται από 8GB RAM και θα γίνεται χρήση της τεχνολογίας GPU Turbo.

Η συσκευή ενδέχεται να διαφημιστεί από την Huawei ως «gaming smartphone» και στο εσωτερικό του ενδέχεται να διαθέτει κάποιο σύστημα ψύξης με heatpipe. H Huawei χρησιμοποιεί την έκφραση "in the heat of battle, stay cool with #HUAWEIMate20X" σε ένα tweet της.

Το Huawei Mate20X όπως αναφέραμε θα ανακοινωθεί μαζί με τις υπόλοιπες συσκευές της Mate20-series σε μία ειδική, για τις συσκευές, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 16 Οκτωβρίου.

GSMArena