Η διεξαγωγή θα γίνει στη Βιένη το οποίο αφήνει να εννοηθεί πως ότι παρουσιαστεί δε θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Κίνας

Παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο των smartphones, η Huawei συνεχίζει να λανσάρει νέες συσκευές, αν και όχι στα επίπεδα και στο εύρος επιλογής άλλων εταιρειών.

Παράδειγμα για την περιορισμένη γκάμα που προσφέρει είναι οι προσκλήσεις που στάλθηκαν στα μέσα του χώρου για το επερχόμενο event της, οι οποίες αν και δεν περιέχουν πολλές πληροφορίες, αφήνουν να εννοηθεί πως αφορά την παγκόσμια διάθεση της P50 σειράς συσκευών της.

Huawei-P50-Gloabl-Launch-Invite.jpg

Σύμφωνα με πηγές, η Huawei δεν ετοιμάζεται για κάποια μεγάλη κυκλοφορία νέας συσκευής. Θεωρητικά και βάση των κινήσεων της εταιρείας, θα έπρεπε να δούμε ένα νέο Mate smartphone, αλλά το όνομα αυτό έχει να χρησιμοποιηθεί αρκετό καιρό. Επίσης, η σειρά P50 δεν έχει κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε η κίνηση αυτή είναι η πιο λογική.

Η Huawei διέθεσε το P50 πριν περίπου δύο μήνες στην αγορά της Κίνας. Όπως είναι αναμενόμενο, οι συσκευές έχουν αξιόλογο hardware και ακόμη καλύτερη κάμερα. Όμως μετά τον αποκλεισμό της εταιρείας από πρόσβαση στις εφαρμογές της Google, τα κινητά θα διαθέτουν με το Harmony OS και όχι με τυπικά Android.

Πλέον η Huawei μπορεί να μην βρίσκεται στους πέντε κορυφαίους κατασκευαστές, αλλά συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση στην αγορά της Κίνας και με την επικείμενη διάθεση στις υπόλοιπες αγορές, θα μάθουμε αν η έλλειψη υπηρεσιών Google επηρεάσει την ζήτηση των συσκευών της.

  • Like 1