Από ότι φαίνεται, η Huawei θέλει να παρουσιάσει κάτι το ξεχωριστό με το επόμενης γενιάς smartwatch της, και για αυτό «πατεντάρισε» μία φορετή συσκευή που μπορεί να «φιλοξενήσει» ένα ζευγάρι ακουστικών τεχνολογίας Bluetooth

Στην αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Huawei παραθέτει μία σειρά από τρόπους αποθήκευσης ή φύλαξης των ασύρματων ακουστικών στο μπρασελέ του ρολογιού χρησιμοποιώντας μαγνητισμό ή σε μία μικρή θήκη. Το ρολόι επίσης θα μπορούσε να αποθηκεύει τα αδιάβροχα ακουστικά σε κάψουλες με ένα μηχανισμό απελευθέρωσης με ελατήρια τοποθετημένο σε κάθε μεριά του «καντράν». Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας έδωσε την έγκριση του με την Huawei να κατοχυρώνει την πατέντα. Πρόκειται για μία έξυπνη ιδέα, αφού με αυτό τον τρόπο υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να χάσετε τα ασύρματα ακουστικά σας ενώ θα είναι και ευκολότερο να τα βρίσκετε.

Δεν είναι πάντως εγγυημένο ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει κάποια φορετή συσκευή που θα εκμεταλλεύεται την πατέντα της. Πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία πάντως κατοχύρωσε ακόμη μία πατέντα που σχετίζεται με ένα gaming-focused smartwatch, οπότε περιμένουμε πολλά περισσότερα πράγματα από την εταιρεία στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία. Ενδεχομένως το Huawei Watch 3 να λανσαριστεί στο Mobile World Congress στις αρχές της νέας χρονιάς οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη για να διαπιστώσουμε αν διαθέτει τεχνολογία που να χρησιμοποιεί κάποια από τις πατέντες της.

lgsd.jpg.470b628d0b605e2c73cb2e02b9ba15d0.jpg

Engadget

 

  • Confused 1