Mε τη σειρά επεξεργαστών Bay Trail-T να συνδυάζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με καλές επιδόσεις αλλά και υποστήριξη τόσο για Android όσο και για Windows, η Intel ετοιμάζεται να λανσάρει ακόμη 9 μοντέλα τα οποία θα φέρουν διάφορες βελτιώσεις που ιδιαίτερα στο κομμάτι των γραφικών θα φθάνουν έως και 16% αύξηση στις επιδόσεις.

Ο ισχυρότερος από τους νέους επεξεργαστές θα είναι ο Atom Z3795, ο οποίος θα διαθέτει 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.6GHz με μέγιστη συχνότητα τα 2.39 GHz, υποστήριξη για έως και 4Gb RAM, αλλά και συχνότητες στο κύκλωμα γραφικών από 311 MHz έως 778 MHz.

 

Στον αντίποδα, ο επεξεργαστής με τη χαμηλότερη επεξεργαστική ισχύ θα είναι ο Atom Z3735E, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 1.33 GHz, θα υποστηρίζει μόνο 1GΒ RAM και συχνότητες στη GPU από 313 MHz έως και 688 MHz.

 

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως όλοι οι νέοι επεξεργαστές θα είναι τετραπύρηνοι, θα διαθέτουν Intel HD graphics, και θα είναι βασισμένοι στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε και στους 3ης γενιάς Core “Ivy Bridge”.

 

Η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

 

Link.png Site: http://liliputing.com/2014/03/intel-launching-least-9-new-bay-trail-t-chips-tablets.html[/url]']Liliputing