Σύμφωνα με πολλά slides που διέρρευσαν στην γνωστή κινεζική ιστοσελίδα VR-Zone, οι επίδοξοι καταναλωτές θα μπορέσουν να προβούν στην αγορά των νέων επεξεργαστών Haswell της Intel από τις 2 Ιουνίου του 2013.

Όπως άλλωστε φαίνεται και από τα slides η εταιρεία προετοιμάζει πυρετωδώς για διάθεση 14 διαφορετικών desktop SKUs αλλά και επτά mobile SKUs. Φυσικά, 2 Ιουνίου, είναι ημέρα Κυριακή και εγείρει πολλά ερωτηματικά αν όντως θα παρουσιαστούν τότε, όμως δεδομένου ότι παραδοσιακά η εταιρεία παρουσιάζει νέες αρχιτεκτονικές τις Κυριακές, δεν υπάρχει λόγος να πιστέψουμε ότι θα χαλάσει την παράδοση με τους Haswell. Αναλυτικές πληροφορίες και πλήρη εικόνα των προϊόντων της θα έχουμε στην έκθεση Computex, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 4-8 Ιουνίου.

 

Γεγονός είναι ότι οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές θα καταφθάσουν αρκετά αργότερα από ότι αρχικώς αναμενόταν κάτι που υποδεικνύει ότι ο ρυθμός διάθεσης προιόντων της εταιρείας έχει γίνει πιο ελαστικός τελευταία. Σύγκεκριμένοι υπολογισμοί θέλουν την εταιρεία να βρίσκεται 6 μήνες πίσω σε σχέση με το αρχικό σχέδιο.

 

Οι πληροφορίες μάλιστα από το VR-Zone δείχνουν σημαντικές αλλαγές στην αρίθμηση των προϊόντων. Συγκεκριμένα οι Core i7-4930MX, Core i7-4900MQ, Core i7-4800MQ, Core i7-4702HQ, Core i7-4700HQ, Core i7-4702MQ και Core i7-4700MQ μετονομάστηκαν από "QM" σε "MQ". Επιπλέον τα HQ αποτελούν νέα μοντέλα στην σειρά.

 

Link.png Site: http://www.tomshardware.com/news/intel-haswell-cpu-processor,20042.html[/url]']tomshardware.com