Μετά από πολλές διαρροές και αρκετά renders, η Intel επιτέλους αποκάλυψε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου της 12ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core στο κοινωνικό δίκτυο Twitter.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος Client Computing Group της Intel, Gregory M. Bryant, ανάρτησε ένα tweet με τη φωτογραφία μίας μηχανικού σε εργοστάσιο της εταιρείας να κρατάει στα χέρια του δύο νέους επεξεργαστές Alder Lake.

Αν και δεν μπορούμε να δούμε πολλές λεπτομέρειες, δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές μεταξύ αυτού του σχεδιασμού και του πρώτου δείγματος που είχε διαρρεύσει σχεδόν πριν από ένα χρόνο. Επεξεργαστές με τον τελευταίο σχεδιασμό έχουν ήδη αποσταλθεί σε συνεργάτες της εταιρείας, οι οποί έχουν αρχίσει να αλλάζουν τα δείγματα ES3 (Engineering Sample 3) σε δείγματα QS (Qualification Samples) από τον Σεπτέμβριο.

Αν και έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για τους επεξεργαστές Alder Lake εξαιτίας της διαρροής ενός εγγράφου με το roadmap της εταιρείας που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τους επεξεργαστές mobile που θα ακολουθήσουν των συγκεκριμένων desktop chips, για πρώτη φορά η Intel αποκαλύπτει έναν επεξεργαστή S-series (desktop). Πριν από λίγες ημέρες επίσης είχαν διαρρεύσει και οι συσκευασίες των επεξεργαστών Intel Core 12ης γενιάς (Alder Lake).

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι 12ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core θα ανακοινωθούν επισήμως στις 28 Οκτωβρίου στην εκδήλωση Καινοτομίας (Innovation event). Η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Intel, ωστόσο φαίνεται ότι το χρονικό σημείο για το λανσάρισμα τους διέρρευσε εξαιτίας ενός upgrade kit για μία λύση ψύξης AIO (All-in-One) της MSI. 

  • Like 1