Το νέο Moto X4 παρουσίασε η Lenovo στην έκθεση IFA και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στο πλούσιο από συσκευές και όμορφο περίπτερο της εταιρείας.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,2 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass. Στο εσωτερικό του διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 630 SoC που με τη σειρά του ενσωματώνει δύο τετραπύρηνα αρθρώματα Cortex-A53 όσον αφορά στον επεξεργαστή γενικής χρήσης καθώς και τον επεξεργαστή γραφικών Adreno 508.

 

Το system-on-chip συνοδεύεται από 3GB RAM και από 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, με τη συσκευή να είναι συμβατή με 4G LTE Cat.13 και να διαθέτει επιπλέον δυνατότητα dual-SIM, αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, Bluetooth 5.0, USB Type-C υποδοχή και τρία μικρόφωνα. Να αναφέρουμε ότι η συσκευή αντέχει στο νερό (IP68-certified) και πως διαθέτει ανθεκτικό γυαλί και στο πίσω μέρος. Η μπαταρία, που είναι ικανή για φόρτιση 15W, έχει χωρητικότητα 3000mAh.

 


Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και σε σύστημα φακών f/2.0 ενώ συνοδεύεται από LED flash. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό της είναι μία ειδική low-light λειτουργία –στα 4,0 Megapixels- που συνδυάζει τη πληροφορία από περισσότερα pixels για να προσφέρει εικόνες περισσότερο καθαρές και ευκρινείς σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

 

Η κύρια κάμερα, βασίζεται σε δύο αισθητήρες, στα 12 Megapixels (1,4μm pixels, Dual Pixel) και στα 8,0 Megapixels (1.12μm pixels), με τη πρώτη να διαθέτει σύστημα φακών με f/2.0 και τη δεύτερη να είναι ultra-wide angle 120⁰ με f/2.2. Το σύστημα διπλή κάμερας συνοδεύεται από σύστημα phase detection autofocus και από dual-tone LED flash και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες με ωραίο “bokeh-like” εφέ, να τραβήξει ωραίες ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή να επιχειρήσει υπερευρυγώνιες λήψεις και να τραβήξει video σε ανάλυση 4K.

 

Το λογισμικό δεν είναι άλλο από το Android Nougat σε συνδυασμό με την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon. Το νέο Moto X4 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε Super Black και Sterling Blue με τιμή €399.

 


gallery_286955_4195_125981.jpg