Ανεπίσημα η Lenovo αποκάλυψε ένα νέο κινητό με κάπως ιδιαίτερο όνομα, το K3 "Music Lemon", η διάθεσή του οποίου θα γίνει αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της JD, της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανικής στην Κίνα.

Οι λόγοι για αυτή την αποκλειστική διάθεση φαίνεται πως είναι αρκετοί και μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη συσκευή προορίζεται ως αντίπαλος του Xiaomi Redmi 1S το οποίο και αυτό διατίθεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου όπως και όλα τα μοντέλα της Xiaomi.

 

Η τιμή του Lemon K3 φτάνει μόλις τα 97 δολάρια και η συσκευή τροφοδοτείται από τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 SoC χρονισμένο στα 1.2GHz με 1GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος με τη χρήση μιας microSD κάρτας. Η οθόνη του έχει μέγεθος 5 ιντσών, με IPS panel και HD ανάλυσης (1280 x 720). Το K3 υποστηρίζει επίσης LTE δίκτυα και είναι εξοπλισμένο με δυο κάμερες, μια στο πίσω μέρος με 8 megapixel ανάλυση και μια εμπρόσθια των 2 megapixel. Τέλος, το κινητό έχει διαστάσεις 141 x 70.5 x 7 χιλιοστών και η χωρητικότητα της μπαταρίας του φτάνει τα 2300mAh.

 

lemonk3.jpg

 

Όπως προδηλώνει η ονομασία "Music Lemon" του νέου μοντέλου της Lenovo, πέρα από το έντονο κίτρινο χρώμα στο πίσω μέρος, δε φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη σχέση με λεμόνι ή ακόμα και με τη μουσική, πέρα από την υποστήριξη της τεχνολογίας Waves MaxxAudio.

 

Αρχικά, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Κίνα, αλλά μιας η τιμή της είναι άκρως δελεαστική θεωρείται πολύ πιθανό το ίδιο ή μια παρόμοια έκδοσή του να εμφανιστεί και σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: GSMArena