Ανακοινώθηκαν σήμερα τέσσερα νέα μοντέλα για τη σειρά LG X, τα LG X Power, X Mach, X Style και X Max, τα οποία δανείζονται αρκετά χαρακτηριστικά από τα μοντέλα των σειρών LG G και LG V.

Το LG X Power, διαθέτει εξαιρετικά λεπτό προφίλ (πάχους μόλις 7.9mm) και δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει εκείνους που αποζητούν τη μέγιστη δυνατή αυτονομία, με μπαταρία χωρητικότητας 4100mAh, η οποία εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Fast charging PE+ για ταχύτατη φόρτιση.

 

 

Το LG X Mach ενσωματώνει ταχύτατο μόντεμ LTE Cat 9 3CA, προσφέροντας εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες κατεβάσματος (σε δίκτυα τα οποία διαθέτουν την απαιτούμενη υποδομή), επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz και QHD IPS Quantum οθόνη, για ευκρινής εικόνα και έντονα χρώματα. Η κάμερα του είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα των 1.55μm για καθαρές φωτογραφίες, ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Το LG X Style διαφοροποιείται χάρη στην κομψή σχεδίαση, τις καμπύλες γραμμές και το ιδιαίτερα λεπτό του σώμα ενώ το LG X Max έρχεται να ικανοποιήσει τους λάτρεις των μεγάλων οθονών, ιδανικό για την αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων.

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία ή το πλάνο διαθεσιμότητας των νέων συσκευών, ούτε και για τις τιμές λιανικής πώλησης.

 

X-series-768x1024.jpg

 

Link.png Site: CNET