Μετά τα προβλήματα, τις φωτιές και τις εκρήξεις του Galaxy Note7 εξαιτίας της μπαταρίας που οδήγησαν στην απόσυρση του, η LG αποφάσισε να βελτιώσει σημαντικά τον ποιοτικό έλεγχο και να δοκιμάσει το νέο G6 σε περισσότερο δύσκολες συνθήκες και σε ακραία σενάρια χρήσης.

Εκπρόσωπος της Κορεάτικης εταιρείας δήλωσε στην εφημερίδα Korea Herald ότι θα “βελτιώσει σημαντικά” την ασφάλεια του G6, με στόχο βεβαίως να προσελκύσει και τους αγοραστές του Galaxy Note7 που είναι φυσικό να έχουν μία παραπάνω ανησυχία από τους υπόλοιπους.

 

Η εταιρεία δοκιμάζει το κινητό ακόμα πιο αυστηρά, σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και σε σκληρότερες δοκιμές πτώσεων. Όσον αφορά στον σχεδιασμό, αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα ψύξης με heatpipes για την αποτελεσματικότερη ψύξη των υποσυστημάτων που αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες.

 

Πέρα από τα παραπάνω, και όπως είναι γνωστό, το νέο LG G6 θα διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 που θα υποστηρίζει ανάλυση 2880 x 1440 pixels ενώ θα περιβάλλεται από μικρού μεγέθους “bezels”. Επίσης, θα είναι waterproof με την εταιρεία να ακολουθεί “unibody design” (o modular σχεδιασμός του G5 θα εγκαταλειφθεί) όσον αφορά στον σχεδιασμό του.

 

Link.png Site: Engadget