Η λειτουργία Knock είναι διαθέσιμη από σήμερα στην ελληνική αγορά για τα smartphone της σειράς L Series IΙ μέσω της γενικής αναβάθμισης (Maintenance Release).

Το Knock On παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο LG G2, ως ένας εύκολος και πρωτότυπος τρόπος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της οθόνης με ένα Διπλό Χτύπημα, δεδομένου ότι το κουμπί on/off βρισκόταν στο πίσω μέρος της συσκευής, αποτελώντας σχεδιαστική καινοτομία. Στη συνέχεια το Knock On ενσωματώθηκε και στο LG G Pad 8.3 (πρώτη εφαρμογή σε ταμπλέτα), για να ακολουθήσει το κυρτό smartphone LG G Flex, το οποίο όπως και το LG G2 διαθέτει Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο.

 

Η υποδοχή της νέας αυτής λειτουργίας από το κοινό ήταν τόσο θετική που η LG αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάπτυξη μιας έκδοσης ειδικά σχεδιασμένης για τις best-seller συσκευές της σειράς L Series II όπως το L1 II, L3 II, L4 II, L5 II, L7 II με στόχο να προσφέρει τη νέα λειτουργία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πελατών της.

 

«Το Knock Οn αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του LG UX και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τον τρόπο που μπορεί να συνδυαστεί η πιο σύγχρονη τεχνολογία με την ανθρωποκεντρική αντίληψη της LG,» σημείωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης ΜC Sales Manager της LG Electronics Ελλάς. «Κανείς μέχρι σήμερα δεν σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί το κουμπί εκκίνησης ενός κινητού, με τους μηχανικούς της LG να κάνουν τη διαφορά και να παρουσιάζουν ένα ‘εθιστικό’ χαρακτηριστικό που αλλάζει τα δεδομένα».