Η LG ανακοίνωσε την LG Action Cam LTE, η οποία όπως μαρτυράει και η ονομασία της είναι μία action cam με ενσωματωμένες δυνατότητες 4G LTE, η οποία επιτρέπει το livestreaming ενώ επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο GPS παρέχει και location tracking.

Η LG Action Cam LTE βασίζεται σε αισθητήρα 12,3 Megapixels με pixels μεγέθους 1,55μm και διαθέτει ευρυγώνιο σύστημα φακών - 150°. Μπορεί να τραβήξει video 4Κ στα 30fps, video 1080p στα 60fps καθώς και video ανάλυσης 720p στα 120fps (να επισημάνουμε ότι το live streaming περιορίζεται στα 720p και στα 30fps).

 

Η κάμερα καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 –μπορεί να επιβιώσει σε βάθος ενός μέτρου για μισή ώρα περίπου- και η ενσωματωμένη μπαταρία των 1400mAh υπόσχεται αυτονομία 4 ωρών. Επίσης, εξοπλίζεται με WiFi 802.11b/g/n, με Bluetooth 4.1 και με υποδοχή microSD. Η LG λέει πως συνεργάζεται με οποιοδήποτε κινητό με iOS ή Android και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάμερα CCTV.

 

Στο εσωτερικό της διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 650 SoC σε συνδυασμό με 2GB RAM και 4GB ROM (είναι reserved μόνο για το OS της κάμερας). Η νέα LG Action Cam LTE θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην Ν. Κορέα και αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Η LG δεν ανακοίνωσε ακόμη την τιμή της.

 

Link.png Site: GSMArena