Η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG, περιλαμβάνει αρκετά νέα μοντέλα 4K OLED, που διακρίνονται σε δύο νέες σειρές, την G6 Series που αποτελείται από δύο μοντέλα 77 ιντσών και 65 ιντσών και την E6 Series που αποτελείται από δύο μοντέλα, στις 65 ίντσες και στις 55 ίντσες.

Οι νέες τηλεοράσεις της LG μπορούν να παίζουν περιεχόμενο HDR (με περισσότερο contrast και πλουσιότερα χρώματα) ωστόσο έχουν αναβαθμιστεί με ένα νέο χαρακτηριστικό που η LG ονομάζει HDR Pro. Τα μοντέλα αυτά είναι τα πρώτα στον κόσμο που υποστηρίζουν όλα τα formats HDR, συμπεριλαμβανομένων των HDR10 και DolbyVision και σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι τα πρώτα που ικανοποιούν τις νέες προδιαγραφές Ultra HD Premium.

 


Πρόκειται για ιδιαίτερα λεπτές τηλεοράσεις (πάχος περίπου 2,5 χιλιοστά πίσω από την οθόνη) με ελάχιστα περιθώρια, ηχεία που κοιτάζουν προς τα εμπρός και ημιδιάφανο γυαλί στην πλάτη. Κρίνοντας από την πρώτη επαφή, μπορούμε να πούμε ότι το μοντέλο G6 είναι ίσως η καλύτερη τηλεόραση αυτή τη στιγμή στην αγορά, υποστηρίζοντας την πλειονότητα των κορυφαίων προτύπων.

 

P1040080.jpg


P1040082.jpgP1040073.jpg


Όλες οι νέες τηλεοράσεις της Κορεάτικης εταιρείας βασίζονται στην πλατφόρμα webOS 3.0 Smart TV. Δυστυχώς, η LG δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες που αφορούν στην διαθεσιμότητα ή στο κόστος των νέων της 4K OLED TVs.

Η αποστολή του insomnia στην CES είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ