Δηλώνοντας επανειλημμένα την πίστη της στην τεχνολογία OLED, η LG παρουσίασε πριν λίγο τη δεύτερη γενιά τηλεοράσεων της η οποία αποτελείται από 7 συνολικά μοντέλα στα οποία περιλαμβάνονται μάλιστα και εύκαμπτες τηλεοράσεις.

Στην παρουσίαση της στα πλαίσια της έκθεσης CES, η LG έκανε σαφές ότι το μέλλον της τηλεόρασης βρίσκεται στη συγκεκριμένη τεχνολογία, τετραπλασιάζοντας την παραγωγή των νέων μοντέλων μέσα στη χρονιά, αναμένοντας την ίδια ώρα ακόμα μεγαλύτερη πτώση τιμών κάτι που θα φέρει την Κορεατική εταιρεία στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

 

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG έρχονται όλες με 4K ανάλυση και με διαστάσεις 55, 65 και 77 ιντσών ενώ βλέπουμε την εμπορική κυκλοφορία για πρώτη φορά εύκαμπτων μοντέλων, των EG9900 και EG9600 τα οποία μετατρέπουν το σχήμα της τηλεόρασης από κυρτό σε επίπεδο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Τα υπόλοιπα μοντέλα είναι τα EF9800 (65 ιντσών) το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, το EG9700 (77 ιντσών) με κυρτό σχήμα και το EF9500 Floating Flat σε δύο διαστάσεις, 65 και 55 ιντσών. Για το ηχοσύστημα είναι υπεύθυνη η Harman/Kardon με μια διάταξη ηχείων 4.2, η οποία συνοδεύεται από την τεχνολογία Ultra Surround της LG.

 

Γνωρίζουμε ακόμα ότι και τα 7 μοντέλα θα ενσωματώνουν την δεύτερη έκδοση της πλατφόρμας του webOS στην οποία η LG έχει ενσωματώσει «κανάλια» όπως αυτά του YouTube, GoPro και άλλα τα οποία έχουν διαθέσιμο περιεχόμενο με ανάλυση 4K.

 

Για την ώρα η LG δεν έχει δημοσιοποιήσει τις τιμές για κανένα από τα μοντέλα αλλά ούτε την ημερομηνία διάθεσης τους η οποία υπολογίζεται «μέσα στη χρονιά». Ενδεικτικά, η κορυφαία OLED τηλεόραση 65 ιντσών της LG για το 2014 είχε κόστος 10.000 δολαρίων.

 

Link.png Site: LG