Μια νέα αναβάθμιση για τη φετινή της ναυαρχίδα, το G3, κυκλοφόρησε σήμερα η LG, η οποία με βάση τις πρώτες αναφορές, εστιάζει στην απόκριση του γραφικού περιβάλλοντος και στις καθυστερήσεις που αυτό παρουσιάζει κατά τη χρήση.

Το συνολικό μέγεθος της αναβάθμισης είναι 174MB όμως η LG δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα αναλυτικές πληροφορίες για τις αλλαγές ή τις προσθήκες που φέρνει η αναβάθμιση στο G3. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα digipassion, η αναβάθμιση έκανε την εμφάνιση της αρχικά στην Ινδία, την Ταϊλάνδη καθώς και σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές χώρες. Μετά το τέλος της εγκατάστασης, η έκδοση λογισμικού αναφέρει πλέον τον κωδικό V10l-IND-XX αντί του V10j-IND-XX που ίσχυε μέχρι σήμερα.

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές αφού η αναβάθμιση λύνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της συσκευής, αυτό των μικροκαθυστερήσεων κατά την πλοήγηση στα διάφορα μενού της πλατφόρμας του Android ενώ υπάρχουν αναφορές και για μεγαλύτερη αυτονομία.

 

LG-G3_V10L.jpg

 

Όσοι δεν έχουν λάβει ακόμα ενημέρωση για την αναβάθμιση, μπορούν σύμφωνα με την ιστοσελίδα να κατεβάσουν την εφαρμογή LG Mobile Support Tool και αφού προχωρήσουν σε backup της συσκευής, να ξεκινήσουν την αναβάθμιση.

 

Link.png Site: DigiPassion