Η LG θα ανακοινώσει το νέο smartphone V20 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και θα είναι η πρώτη συσκευή που θα βασίζεται πάνω στη νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google, Android 7.0 Nougat.

Πρόκειται για τον διάδοχο του γνωστού V10, και αναμένεται να διαθέτει επίσης dual-screen καθώς και dual-selfie camera ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει και dual-camera setup στο πίσω μέρος!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι το πρώτο κινητό με Android 7.0 Nougat, και θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα από τα δύο επερχόμενα smartphone της σειράς Nexus, που όπως έχει γίνει γνωστό θα κατασκευαστούν από την HTC με την επίβλεψη της Google. Αν και κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται από την Google, η LG επιβεβαίωσε ότι όντως το LG V20 θα προηγηθεί των επερχόμενων μοντέλων Nexus. Να θυμίσουμε ότι η LG έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με την Google πάνω στην κατασκευή των Nexus 4, Nexus 5 και Nexus 5X.

 

Με βάση όσα γνωρίζουμε για τις πωλήσεις του G5 –που δεν έχει πάει καλά- αλλά και γενικότερα του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Κορεάτικης εταιρείας, το V20 είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να “γυρίσει” τα πράγματα η LG για φέτος.

 

Link.png Site: Engadget