Μπορεί η LG να έχει προγραμματίσει την αποκάλυψη του LG G4 στις 28 Απριλίου, όμως από σήμερα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για την επόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας μέσα από μια διαροοή του γνωστού και μη εξαιρετέου @evleaks.

Η συγκεκριμένη διαρροή είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει ποτέ για μια τόσο σημαντική κυκλοφορία αφού αφορά την επίσημη ιστοσελίδα της συσκευής η οποία αν και δεν είναι ολοκληρωμένη, εντούτοις μας δίνει αρκετές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και φυσικά την πλήρη εμφάνιση της.

 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες, οι ενδείξεις που μας είχε δώσει η LG σχετικά με το σχεδιασμό του G4 επιβεβαιώνονται αφού το πίσω μέρος είναι πλέον δερμάτινο και όχι πλαστικό ή έστω ψευδοδερμάτινο όπως ισχύει στο Galaxy Note 3 και Galaxy Note 4. Μάλιστα ο σχεδιασμός του είναι αρκετά προσεγμένος με μια χαρακτηριστική ραφή στο μέσο, και το λογότυπο του μοντέλου χαραγμένο στο κάτω μέρος, με το πάχος να είναι λίγο μεγαλύτερο σε σχέση με το περσινό μοντέλο, στα 8.9 χιλιοστά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η LG θα διαθέσει το G4 σε πέντε χρώματα όσον αφορά το δερμάτινο υλικό ενώ μέσα από μια άλλη φωτογραφία μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα υπάρχει επιπλέον επιλογή για το κλασσικό πλαστικό υλικό όπως στα προηγούμενα μοντέλα.

 

g4back.jpg

 

Ακόμα μπορούμε να δούμε ότι η συσκευή θα διαθέτει κυρτό σχήμα όπως ισχύει και στα οικονομικά μοντέλα που παρουσίασε η εταιρεία στη φετινή Mobile World Congress, ενώ για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σίγουρη θεωρείται η παραμονή στις 5.5 ίντσες και την Quad HD ανάλυση. Δε μπορεί να επιβεβαωθεί ακόμα ο επεξεργαστής αφού στο συγκεκριμένο μέρος της ιστοσελίδας η LG έχει συμπληρώσει τα τεχνικά χαρακητριστικά του G3.

 

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την κύρια κάμερα που αν και αναγράφεται ότι αυτή θα έχει ανάλυση 13 MP, εντούτοις γνωρίζουμε από πρόσφατη ανακοίνωση της LG ότι αυτή θα έχει ανάλυση 16 MP με οπτικό σταθεροποιητή και με διάφραγμα F/1.8, κάτι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό της κάμερας του G4, κατασκευής της ίδιας της LG, θα είναι ο υπέρυθρος αισθητήρας χρωματικού φάσματος ο οποίος θα προχωρά σε μετρήσεις πριν τη λήψη, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να διαθέτει φυσικά και ζωντανά χρώματα.

 

Η παρακάτω φωτογραφία φανερώνει επίσης και την εξελιγμένη δυνατότητα manual ρυθμίσεων για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με τις συνθήκες, με το εξαγόμενο αρχείο να αποθηκεύεται ακόμα και σε raw format.

 

img_section4.jpg

 

Μερικά ακόμα επιβεβαιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αφορούν την αποσπώμενη μπαταρία των 3.000mAh και την παρουσία microSD θύρας, δύο χαρακτηριστικά που πλέον δε διαθέτει για τη δική του ναυαρχίδα, ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της LG, η Samsung.

 

Αν και η συγκεκριμένη διαρροή δεν αφήνει πολλά στη φαντασία για το LG G4, μένουν ακόμα να μάθουμε σημαντικές λεπτομέρειες μεταξύ των οποίων τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή, πληροφορίες που θα γίνουν γνωστές στις 28 Απριλίου αν δεν προηγηθεί κάποια άλλη έκπληξη.

 

Link.png Site: LG G4 microsite