Το κορυφαίο smartphone της LG, το V20 το οποίο παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες επί αμερικανικού εδάφους, δεν είναι τελικά σίγουρο ότι θα κάνει την εμφάνισή του και στη Γηραιά ήπειρο.

Αυτό προκύπτει μετά από έρευνα αρκετών χρηστών του Reddit και φυσικά από σχετική δήλωση της LG που αναφέρει ότι για το προσεχές διάστημα, το V20 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, αφήνοντας το G5 ως το κορυφαίο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας στα μέρη μας. Επιπλέον η Clove, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε ότι το V20 δε θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα, με την εταιρεία να ακολουθεί πιθανότατα την πολιτική που ακολούθησε με τον προκάτοχο της συσκευής, το V10 και προσπαθώντας να το φέρει στα καταστήματά της...ανεπίσημα.

 

To LG V20 ξεχωρίζει αφού είναι το πρώτο smartphone που έρχεται με Android 7.0 Nougat, τη νέα έκδοση της mobile πλατφόρμας της Google ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του ήχου, με τετραπλό DAC. Στο εμπρόσθιο κομμάτι διαθέτει διπλή οθόνη ενώ στο πίσω μέρος ενσωματώνει σύστημα διπλής κάμερας, με τον πρώτο αισθητήρα να έχει ανάλυση 16MP με οπτικό σταθεροποιητή και τον δεύτερο στα 8MP με ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών.

 

Στο εσωτερικό υπάρχει το chipset Snapdragon 820 της Qualcomm με 4GB μνήμη και 3.200mAh μπαταρία. Η κύρια οθόνη στο εμπρόσθιο μέρος είναι στις 5,7 ίντσες με 1440x2560 ανάλυση ενώ η δεύτερη οθόνη στην κορυφή εμφανίζει διάφορες πληροφορίες και γρήγορες ρυθμίσεις.

 

Link.png Site: PhoneArena