Το G2 σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα smartphones του 2013, όμως η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του σε σχέση με τις ναυαρχίδες άλλων εταιρειών το άφησαν αρκετά πίσω στις πωλήσεις, ένα λάθος που φαίνεται ότι η LG είναι αποφασισμένη να αλλάξει.

Σύμφωνα με Κορεάτικη ιστοσελίδα η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG για το 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει τις 17 Μαΐου, ενώ όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά γίνεται λόγος για οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD (2560 x 1440), κάμερα 16 MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και οκταπύρηνο επεξεργαστή τον φημολογούμενο Odin που ετοιμάζει η LG. Αν όντως αληθεύουν τα παραπάνω στοιχεία, αυτό σημαίνει πως η LG θα κυκλοφορήσει τη συσκευή της πριν τη Samsung, κάτι που θα της δώσει το προβάδισμα για το τρέχον έτος.

 

Συνεχίζοντας, η ιστοσελίδα αναφέρει πως πέραν του G3 η εταιρεία ετοιμάζει να αποκαλύψει την ανανεωμένη έκδοση της περσινής ναυαρχίδας G2, με την ονομασία G2 Pro. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του G2 Pro αναφέρονται η οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης QHD, με την πηγή να μην κάνει περαιτέρω αναφορά. Το G2 Pro αναμένεται να ανακοινωθεί στην έκθεση Mobile World Congress στα τέλη Φεβρουαρίου, με την κυκλοφορία του να ξεκινάει από το Μάρτιο.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/5.5-LG-G3-to-arrive-May-17th-5.9-G-Pro-2-to-start-warming-the-bench-next-month-both-with-QHD-displays_id51518[/url]']Phone Arena