Με τους κατασκευαστές φορητών συσκευών να ποντάρουν στις κυρτές οθόνες για το "επόμενο βήμα", ήταν θέμα χρόνου μέχρι να παρουσιαστούν και τα άλλα εύκαμπτα μέρη, με την LG να ανοίγει το δρόμο στις μπαταρίες.

H LG Gem ανακοίνωσε πως οι κυρτές μπαταρίες είναι γεγονός και έχουν ήδη μπει σε στάδιο μαζικής παραγωγής, ενώ η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σειρά smartphone της LG Electronics στην οποία πιθανότατα να ανήκει το G Flex. Η νέα τεχνολογία μπαταριών, γνωστή ως "Stack and Folding technology", μπορεί να υποστηρίξει τόσο τα έξυπνα κινητά, όσο και τα έξυπνα ρολόγια και γυαλιά. Επίσης, ανακοινώθηκε και η Stepped Battery, η οποία θα μπορεί να προσφέρει έως και 16% περισσότερη μπαταρία στην ναυαρχίδα της εταιρείας, LG G2.

 

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε και τις μπαταρίες-καλώδια, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια ακόμα για να τις δούμε "εν δράση". Το μέλλον όπως φαίνεται, είναι "κυρτό".

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/10/07/lg-chem-curved-stepped-cable-batteries-coming/?ncid=txtlnkusaolp00000601[/url]']Engadget