Αν οι πέντε κάμερες συνολικά στο LG V40 ThinQ σας φαίνονται πολλές, τι θα λέγατε για δεκαέξι;

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία με βάση μία πρόσφατη αίτηση της για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αποκάλυψε το LetsGoDigital ενδέχεται να εργάζεται πάνω σε ένα smartphone με δεκαέξι κάμερες. Σε διάταξη 4 x 4, το σύστημα καμερών στο κινητό της LG σχεδιάστηκε για να τραβάει μία σκηνή από πολλαπλές οπτικές γωνίες σε μία λήψη.

Το παραπάνω θα επιτρέψει στον χρήστη της συσκευής να τραβάει βίντεο σε 3D καθώς και να επεμβαίνει στο τελικό αποτέλεσμα, μετακινώντας για παράδειγμα το κεφάλι ή αντικαθιστώντας το, όπως βλέπουμε στο παράδειγμα, σε ένα αρκουδάκι (τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κεφάλι από άλλες φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο κινητό για ένα περισσότερο κολακευτικό αποτέλεσμα).

Η LG επίσης δείχνει ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη καλύτερη φωτογραφία από μία σειρά φωτογραφιών ή να δημιουργήσει μία φωτογραφία από πολλαπλές γωνίες λήψεις.

LG_1.jpg.ebb4309d4298828466530d942e5b5754.jpg

Δεν γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να ανακοινώσει ένα τέτοιο κινητό η LG, ωστόσο φαίνεται πως μετά τον πόλεμο των… Megapixels, οι εταιρείες αυτή τη περίοδο μάχονται για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των χρηστών προσαρμόζοντας όλο και περισσότερες κάμερες στα κινητά. Μετά την Huawei και το P20 Pro με τις τρεις κάμερες, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A9 με τέσσερις κάμερες στην «πλάτη» και η Nokia φαίνεται πως θα ανακοινώσει ένα μοντέλο σύντομα με πενταπλή κύρια κάμερα.

LG_2.jpg.29b6e0371ed4d75da7b655c3087c5ffd.jpg

Engadget

  • Haha 8
  • Confused 2