Σύμφωνα με το τμήμα της LG στην Μ.Βρετανία, η αναβάθμιση Android 4.4 για το LG G2 θα διατεθεί στα μέσα Μαρτίου, οπότε υπολογίζεται ότι περίπου εκείνη την εποχή θα καταφτάσει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ελλάδα.

Πρόσφατα, η LG δημιούργησε ένα video για να δείξει τις διαφορές ανάμεσα στην έκδοση Android 4.2.2 Jelly Bean του λειτουργικού συστήματος της Google, και στην έκδοση Android 4.4 KitKat, χρησιμοποιώντας τη ναυαρχίδα της LG G2.

 

Σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία, η αύξηση στην απόδοση κατά την εκκίνηση των εφαρμογών αγγίζει το 17% σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ βελτιωμένη παρουσιάζεται και η αυτονομία της συσκευής. Η αναβάθμιση θα προσφέρει ταχύτερη πλοήγηση στο Internet, αποδοτικότερη αναπαραγωγή media και θα περιλαμβάνει και το χαρακτηριστικό Google Cloud Printer, για ασύρματες εκτυπώσεις μέσω Bluetooth ή WiFi.

 

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/LG-shows-off-the-performance-improvements-of-the-LG-G2-with-KitKat-versus-Jelly-Bean_id52889[/url]']Πηγή