Μπορεί η ναυαρχίδα της LG, G7 ThinQ να ανακοινώνεται την ερχόμενη εβδομάδα, ο γνωστός ωστόσο leakster @evleaks δημοσιοποίησε επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν τη συσκευή από όλες τις πλευρές.

Η πίσω πλευρά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι σε silver/ gray ενώ η πρόσοψη, όπως σε όλες τις εκδόσεις της συσκευής που αναμένεται να κυκλοφορήσουν, είναι μαύρου χρώματος. Η μακρόστενη οθόνη της συσκευής διαθέτει ένα αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό, μία εγκοπή (notch). Στο σημείο που βρίσκεται η εγκοπή υπάρχει το ακουστικό, η κάμερα για selfies και οι αισθητήρες εγγύτητας και φωτισμού του περιβάλλοντος.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάθετη διάταξη με δύο κάμερες και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος δεν θα είναι παράλληλα και το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης όπως στη περίπτωση προγενέστερων συσκευών της G-series.

Τώρα, το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής ενώ στην αριστερή πλευρά βρίσκονται τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου καθώς και ένα νέο πλήκτρο που σύμφωνα με φήμες θα ενεργοποιεί με ένα πάτημα τον Google Assistant. Στη πάνω πλευρά της συσκευής υπάρχει το nanoSIM/ microSD tray ενώ στη κάτω βρίσκουμε την υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά καθώς και μία υποδοχή USB Type-C δίπλα στις γρίλιες για το ηχείο.

LG-G7-ThinQ.jpg.b635dab35c9d251a0356a94c8f904bb5.jpg

Η συσκευή διαθέτει γυαλιστερό μεταλλικό πλαίσιο και όπως η πρόσοψη έτσι και η πίσω όψη διαθέτει ανθεκτικό γυαλί που καμπυλώνει εκεί που συναντά το πλαίσιο. Το νέο LG G7 ThinQ αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 2 Μαΐου και κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2880 pixels και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με τουλάχιστον 4GB RAM και τουλάχιστον 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

LG-G7-ThinQ2.jpg.0fe7fe54497658954794b1432272148e.jpg

PhoneArena

GSMArena