Η LG ανακοίνωσε το V30 ThinQ Signature Edition τον περασμένο Δεκέμβριο, και τώρα έφτασε η ώρα να ανακοινώσει “Signature Edition” για το V35 ThinQ, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ν. Κορέας.

Το νέας γενιάς Signature Edition είναι κατασκευασμένο από ζιρκόνιο (ή ζιρκονίτη, το νησοπυριτικό ορυκτό και όχι το ομώνυμο μέταλλο) το οποίο αντέχει σε γρατσουνιές και μικρά χτυπήματα. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα και έρχεται με ακουστικά Bang & Olufsen στην συσκευασία.

Πρόκειται για τα Beoplay H9i τα οποία συνδέονται μέσω Bluetooth και κοστίζουν €499,99 αν αγοραστούν ξεχωριστά. Στο “premium” πακέτο περιλαμβάνεται “exclusive after-sales service” με προσωπικό βοηθό, δερμάτινη θήκη και δυνατότητα εγχάραξης.  Η συσκευή επίσης θα κυκλοφορήσει σε μόνο 300 «αντίτυπα», οπότε η Signature Edition είναι και Limited Edition παράλληλα.

Κατά τα άλλα, έχουμε να κάνουμε με το hardware του V35 ThinQ, το οποίο διαθέτει 6,0 ιντσών οθόνη FullVision τεχνολογίας OLED ανάλυσης QHD+, Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 6GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος έχουμε διπλή κάμερα που βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 16 Megapixels, με τον έναν από αυτούς να βρίσκεται πίσω από ευρυγώνιο σύστημα φακών.

Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται στη Ν. Κορέα έναντι €1500 στις 13 Αυγούστου, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

001.jpg.4ba56c5e65af54213ce8db1fbab3165a.jpg

GSMArena 

  • Like 1