Φαίνεται πως το πρώτο, πραγματικά νέο V-Series smartphone είναι μόλις λίγους μήνες μακριά, με την LG να φημολογείται πως θα ανακοινώσει το V40 ThinQ στα μέσα Νοεμβρίου.

Η συσκευή διαθέτει μεγάλης διαγωνίου μακρόστενη οθόνη που καμπυλώνει στα αριστερά και δεξιά –όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Galaxy S9+- και διαθέτει εγκοπή στο πάνω μέρος της αλλά και ένα σχεδόν «ανεπαίσθητο» πηγούνι (chin) στο κάτω μέρος. Στο σημείο που βρίσκεται η εγκοπή (ή το notch αν θέλετε) βρίσκονται δύο κάμερες, για προηγμένης τεχνολογίας αναγνώριση προσώπου αλλά και λειτουργία «πορτραίτου» (τεχνητό θόλωμα του παρασκηνίου). Η οθόνη θα είναι τεχνολογίας P-OLED.

Όπως μπορείτε επίσης να δείτε, διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος. Λαμβάνοντας υπόψη την διάταξη των καμερών σε άλλες σύγχρονες συσκευές της εταιρείας, δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί ο συνδυασμός της κάμερας με το ευρυγώνιο σύστημα φακών και της κάμερας με τηλεφακό. Ενδεχομένως ο τρίτος αισθητήρας να είναι μονοχρωματικός. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος συνοδεύονται από φλας και από έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην αριστερή πλευρά της συσκευής θα υπάρχει μαζί με τα πλήκτρα για την αυξομείωση του ήχου το dedicated πλήκτρο για τον Google Assistant ενώ στην δεξιά θα υπάρχει το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης που δεν βρίσκεται πια μαζί με τον fingerprint reader.

V40_1.jpg.d39eacb1984c61a69d465b809824b18d.jpg

Διαθέτει υποδοχή 3.5mm ενώ φημολογείται πως δεν θα απουσιάζει ο quad-DAC για υψηλής ανάλυσης ήχο. Στο εσωτερικό του LG V40 πιθανότατα θα βρίσκεται το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm. Να αναφέρουμε πως οι παραπάνω πληροφορίες καθώς και τα "renders" που διέρρευσαν ενδέχεται να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς η πηγή είναι σχετικά άγνωστη - η είδηση παρόλα αυτά αναδημοσιεύτηκε σε αρκετές γνωστές ιστοσελίδες.

V40_2.jpg.f478f3d324314130e13651420ce2dd5c.jpg

GSMArena

 

 

  • Like 1