Σε ανάρτηση της στο επίσημο blog της, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία LG έκανε γνωστό ότι στις 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει εκδήλωση για να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα.

Στις 3 Οκτωβρίου, η LG από τη Νέα Υόρκη, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα ανακοινώσει το νέο LG V40 ThinQ, το οποίο αναμένεται να διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, όπως τουλάχιστον υπονοείται και στο βίντεο παρακάτω.

Πέρα ωστόσο από τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, που θα συνοδεύονται από dual-tone φλας (LED), η συσκευή θα εξοπλίζεται με δύο κάμερες στην πρόσοψη καθώς και με τους απαραίτητους αισθητήρες για τη λειτουργία προηγμένης αναγνώρισης προσώπου, παρόλο που θα εξοπλίζεται και με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πίσω μέρος).

000.jpg.9fdd9779cad5992339f595f3412fd02b.jpg

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα διαθέτει η συσκευή σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα «dedicated» πλήκτρο για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού Google Assistant, αν και ενδέχεται να επιτρέπεται ο προγραμματισμός του (για την ενεργοποίηση της κάμερας ενδεχομένως ή άλλων λειτουργιών).

lg-v40-onleaks-1.thumb.jpg.4a9fa7168bffbd968a7228a633c0d579.jpg

Η συσκευή θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC και θα εξοπλίζεται με εξελιγμένο Quad DAC για υψηλή πιστότητα ήχου. Η οθόνη αναμένεται να είναι τεχνολογίας OLED και διαθέτει εγκοπή, που όμως θα μπορεί να "καμουφλαριστεί" χάρη στο λογισμικό.

GSMArena