Η Logitech παρουσίασε σήμερα το νέο εργονομικό πληκτρολόγιο Wave Keys, σχεδιασμένο να προσφέρει βέλτιστη άνεση και υποστήριξη του καρπού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το κυματοειδές σχήμα του Wave Keys τοποθετεί τα χέρια, τους καρπούς και τους βραχίονες σε φυσική θέση πληκτρολόγησης, μειώνοντας την καταπόνηση σύμφωνα με την εταιρεία. Επίσης, το ενσωματωμένο μαξιλαράκι παλάμης παρέχει επιπλέον στήριξη και άνεση στον καρπό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πληκτρολόγιο δημιουργήθηκε προσεκτικά με γύρους δοκιμών από χρήστες, μεταξύ άλλων στο Ergo Lab της Logitech, και έχει σφραγίδα έγκρισης από την US Ergonomics.

Παράλληλα η συμπαγής διάταξη του πληκτρολογίου εξοικονομεί χώρο στην επιφάνεια εργασίας, ενώ η ασύρματη Bluetooth σύνδεση επιτρέπει εύκολη εναλλαγή μεταξύ συσκευών όπως smartphone, tablet και laptop με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Wave Keys είναι συμβατό με Windows, macOS, ChromeOS και Linux και συνοδεύεται από την εφαρμογή Logi Options+ όπου οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους ορίζοντας διάφορες έξυπνες ενέργειες. Αυτές είναι στην ουσία shortcuts (συντομεύσεις) που στόχο έχουν την εξοικονόμηση χρόνου για συχνές εργασίες. 

Επιπλέον η Logitech διθέτει και μια Business έκδοση του Wave Keys, εξοπλισμένο με την ασφαλή ασύρματη τεχνολογία Logi Bolt για αξιόπιστες συνδέσεις ακόμη και σε περιβάλλοντα με μεγάλη συμφόρηση ασύρματων επικοινωνιών και είναι σχεδιασμένο ώστε να πληροί τα σημερινά ολοένα και πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το Logitech Wave Keys θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα και στη χώρα μας με τιμή €84.99 και σε χρώμα Graphite. H Business έκδοση θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

  • Like 4