Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Android Police, η Motorola εργάζεται πάνω σε ένα νέο tablet, το οποίο είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει μετά από χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με ένα screenshot που εξασφάλισαν στο Android Police, μαθαίνουμε ότι το νέο Moto tablet θα διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, στο οποίο αναφέρονται ως “productivity mode”. Το νέο Moto tablet θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο κοντά στις 9-10 ίντσες και θα επιδεικνύει “premium look & feel”, ωστόσο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και δυνατότητες του παραμένουν μυστικά. Το πιθανότερο πάντως είναι να προσφέρει και 4G LTE δικτύωση.

 

Όσον αφορά στη “λειτουργία παραγωγικότητας”, ενεργοποιείται με το σχετικό toggle, και ο χρήστης μπορεί να “καρφιτσώνει” apps στην navbar, και να μεταβαίνει από την μία στην άλλη εφαρμογή, χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιο multi-task UI ή να πηγαίνει πίσω στην homescreen. Ο χρήστης μπορεί να κλείσει ένα app κρατώντας το δάχτυλο του για λίγη ώρα πάνω σε ένα εικονίδιο στη navbar και στη συνέχεια σύροντας το προς τα πάνω (λογικά, τα apps θα κρατούνται στη μνήμη και θα τρέχουν ωσότου αφαιρεθούν από τον χρήστη). Το σχετικό screenshot επίσης δείχνει κάτι που μοιάζει με ένα dedicated πλήκτρο για το app drawer στη navbar.

 

Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό σαν το Productivity Mode από την Lenovo, η οποία το έχει συμπεριλάβει στο Yoga Book, ένα laptop με Android. Το Moto tablet ωστόσο θα επιτρέπει στους χρήστες να το ενεργοποιούν και απενεργοποιούν όποτε το θελήσουν. Λογικά, περισσότερες πληροφορίες για το Moto tablet θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Link.png Site: Android Police
Link.png Site: SlashGear