Σε ειδική εκδήλωση χθες στη Νέα Υόρκη, η Motorola παρουσίασε τρεις νέες συσκευές λίγους μήνες μετά την εξαγορά του τμήματος Mobility από τη Google, τα RAZR HD, RAZR M και

Το RAZR HD θεωρείται από τα κορυφαία smartphones της εταιρείας με οθόνη 4.7' τεχνολογίας Super AMOLED και HD ανάλυση ενώ ξεχωρίζει για το πάχος των 8.4 χιλιοστών καθώς και για την τεράστια μπαταρία των 2500 mAh η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Είναι κατασκευασμένο με το ίδοι Kevlar υλικό που είχε ο προκάτοχος του το οποίο το προστατεύει από κακομεταχείριση και ατυχήματα.

 

Στα ενδότερα περιέχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1.5Ghz, 1GB RAM, 8mp κάμερα με δυνατότητα εγγραφής Full HD Video, 16GB αποθηκευτικό χώρο καθώς και θύρα επέκτασης microSD.

 

Και το Motorola Droid RAZR HD όπως και τα υπόλοιπα 2 μοντέλα που παρουσίασε η Motorola όπως το RAZR Maxx HD και το RAZR M, θα κυκλοφορήσουν με την έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται ότι η αναβάθμιση σε Jelly Bean θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και είναι πρόθυμη να χαρίσει $100 σε κάθε κάτοχο RAZR HD σε περίπτωση που βγει εκτός χρονοδιαγράμματος.

 

Η Motorola δεν ανακοίνωσε τιμές για κανένα από τα τρία μοντέλα, αναφέροντας πάντως ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά λίγο πριν το τέλος τους έτους.

 

 

Link.png Site: Motorola RAZR Series