Το Moto Mods για την οικογένεια Moto Z υπόσχονται να μετατρέψουν το smartphone σας σχεδόν σε οτιδήποτε θελήσετε, από μία σούπερ ζουμ κάμερα και ένα προβολέα μέχρι ένα boombox ενώ προσθέσουν δυνατότητες gamepad, walkie-talkie ή ακόμη και ενός φορητού σταθμού Alexa στο κινητό σας.

Η Motorola (Lenovo) έχει επενδύσει αρκετό χρόνο, προσπάθεια και χρήμα στα Moto Mods, διοργανώνοντας ακόμα και hackathons για τη δημιουργία καινοτομικών add-ons που θα έκαναν τη νέα σειρά smartphone της πραγματικά ξεχωριστή και “πολυτάλαντη”.

 

Η εταιρεία υπόσχεται τουλάχιστον δώδεκα από αυτά τα add-ons κάθε χρόνο, και σε μία σχετικά μικρή εκδήλωση στη Γκάνα, στη Δ. Αφρική, η Motorola πραγματοποίησε επίδειξη ορισμένων νέων Moto Mods, συμπεριλαμβανομένης μίας κάμερας 360-degree, δύο Audio Mods με την υπογραφή της Marshall και ένα DirecTV Mod, το οποίο φαίνεται να έρχεται μαζί με ένα HDMI-stick τύπου Chromecast που συνδέεται απευθείας στην HDTV σας. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός DSLR Mod καθώς και ενός περιστρεφόμενου Action cam Mod στο στυλ της GoPro.

 

Όπως είναι γνωστό, τα Moto Mods συνδέονται μαγνητικά στα κινητά της οικογένειας Moto Z, όπως είναι το Moto Z2 Play. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει το JBL SoundBoost 2, το moto turbopower pack, το moto gamepad, το moto style shell με wireless charging, το Incipio offGRID Power Pack, το Incipio Vehicle Dock, το moto style shell, το mophie juice pack, το moto insta-share projector και το Hasselblad True Zoom.

 

Τα Moto Mods που έδειξε η Motorola στην εκδήλωση στη Γκάνα βρίσκονται ακόμη στα στάδιο της ανάπτυξης και μόνο το Moto Mod με την κάμερα 360⁰ ήταν διαθέσιμο για επίδειξη. Περιμένουμε σύντομα το επίσημο λανσάρισμα τους.

 

gallery_286955_4047_650803.jpg

 

Link.png Site: Engadget