Λίγο μετά τη κυκλοφορία των factory images του Android 4.4.3 για συσκευές Nexus από τη Google, ήρθε η σειρά της Motorola να ανακοινώσει την ίδια αναβάθμιση για τα Moto G, Moto E και Moto X.

Η εταιρεία αναφέρει πως η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα για τους κατόχους των Moto X, που το προμηθεύτηκαν απο τη T-Mobile, τους κατόχους Moto G από Αμερική και Βραζιλία και τους κατόχους Moto E απο Αμερική, ενώ θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως τις προσεχείς βδομάδες.

 

Η Motorola κατέγραψε τις αλλαγές που θα επέλθουν με την αναβάθμιση σε Android 4.4.3 KitKat και για τα 3 μοντέλα Moto, οι οποίες αφορούν αναβαθμισμένο phone dialer, διορθώσεις σε θεματα ασφαλείας και σταθερότητας, και βελτιώσεις στο προφίλ ενέργειας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση στα Moto G και Moto Χ θα φέρει τη δυνατότητα παύσης καταγραφής βίντεο στο viefinder, αναβαθμισμένο phone dialer, καθώς επίσης και τη προσθήκη του Motorola Alert App, με το οποίο σας δίνεται η δυνατότητα να στείλετε περιοδικές ειδοποιήσεις σχετικά με τη τοποθεσία σας σε επιλεγμένες επαφές.

 

Το Moto X θα λάβει αναβάθμιση και για την κάμερά του, με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και καλυτερη λήψη φωτογραφιών με τη μπροστινή κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο Moto E η αναβάθμιση θα φέρει μόνο έναν πιο ενημερωμένο phone dialer με καλυτερα γραφικά και χρώματα ώστε να βελτιωθεί η συνοχή και η χρηστικότητα.

 

Link.png Site: NdTV

Link.png Site: FoneArena