Η Motorola θα παίξει δυναμικά φέτος με smartphones που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία, επεκτείνοντας σήμερα τη σειρά One με το μοντέλο One Action το οποίο κρύβει κάποιες εκπλήξεις.

Η σημαντικότερη από αυτές είναι η λειτουργία "Action Cam" με την οποία η τρίτη κάμερα του One Action στο πίσω μέρος μπορεί να καταγράφει βίντεο σε 4K ανάλυση και με ευρυγώνια λήψη 117 μοιρών, ακόμα και αν κρατάμε το κινητό σε κάθετη θέση, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλο μοντέλο. Άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό αναμένεται να είναι η σταθεροποίηση του βίντεο μέσω της λειτουργίας "Enchanced Video Stabilization" το οποίο στηρίζεται σε αλγορίθμους που έχει αναπτύξει η Motorola για την ελαχιστοποίηση των κουνημάτων κατά την εγγραφή βίντεο.

motorola_one_action01.jpg.0fe2ddb4fec58038da4ef4f11a3b7bc5.jpg

motorola_one_action03.jpg.f90d1a543bbaed1cd8dfe48ffe19b14a.jpg

Κατά τα άλλα, το Motorole One Action έρχεται με IPS οθόνη 6.3 ιντσών, η οποία διαθέτει ανάλυση FHD+ αλλά και μια μικρή οπή στο άνω αριστερό μέρος όπου και υπάρχει η selfie κάμερα των 12MP. Η Motorola έχει επιλέξει και εδώ αναλογία διαστάσεων 21:9 για μια πιο κινηματογραφική εμπειρία κατά την αναπαραγωγή μιας ταινίας. Στο εσωτερικό, και σε αυτό το μοντέλο της σειράς One, η Motorola επιλέγει λύση της Samsung για το κεντρικό chipset και συγκεκριμένα το Exynos 9609 με 4GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα στα 3500mAh και φορτίζει μέσω της θύρας USB-C.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό σύστημα καμερών διατεταγμένο σε κάθετη θέση, με τους υπόλοιπους δύο αισθητήρες να έχουν ανάλυση 12MP και 5MP, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και τη λήψη φωτογραφιών ενώ ο δεύτερος δημιουργεί το bokeh εφέ. Δεξιά τους βρίσκεται ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, πάνω στον οποίο βρίσκεται και το λογότυπο της Motorolo.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, το Motorola One Action θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στα μέσα Σεπτεμβρίου με τιμή €269.

 

  • Like 1